Oversigtsbillede.

Når house-control fjernkontrollen åbnes vises oversigtsbilledet (vist på figur 1 herunder). Dette billede omfatter et uddrag af den aktuelle status for systemet. Ændring af indstillinger kan kun foretages ved at åbne det respektive vindue for en gruppe af instillinger. Det gøres ved at klikke på hjælm-knappen. Knappen øverst til venstre, der viser søjle- og cirkeldiagram, åbner statistikvisningen.

Et house-control system kan være underlagt en komponentliste, der fortæller fjernkontrollen hvilken funktionalitet der er tilgængelig, og hvilken der ikke er. Hvis der findes en sådan, vil statusinformationen for utilgængelige komponenter ikke være oplyst, men istedet være erstattet af et '-'.

Figur 1 - Oversigt

Oversigtbilledets informationer er grupperet, og nogle ses som en afgrænsning med en blågrå rubrik. Grupperingen er angivet med bogstav A til I på figur 1, og er navngivet:
Rubrik A: Hus id, firmware, notat og statistik
I den navngivede gruppe A er house-controllen hus-id angivet, som er et unikt identifikationsnummer, der altid bruges ved referering til house-control systemet.
Denne gruppe omfatter også et firmware-nummer, som er et softwareversionsnummer, der oplyser flex-control hvilken funktionalitet house-controllen har.
Notatet der er vist i den nedre rubrik anvendes ofte til angivelse af husets adresse, eller hvis særlige forhold er gældende for house-controllen. Informationen kan ændres uden betydning ved at klikke på hjælmen.
Statistikvisningen er omtalt menupunktet af samme navn.

Rubikkerne B, E-I
Disse rubrikker er forklaret i menuen under det respektive navn.

Rubik C
I menuen under oversigtsbilledet findes underpunkter der beskriver seneste opdatering og afventende instruktioner.

Rubik D: Alarmer
Den eller de aktuelle alarmer vises i den smalle rubrik D. Tyveri- og røg/brandalarm angives også grafisk (se billederne herunder). Hvis house-controllen ikke har haft en komplet kommunikationsprocedure med serveren i over 24 timer, betragtes house-controllen som offline, og andre aktuelle alarmer end offline vil ikke være angivet i rubrik D

Tidligere alarmeringer kan ses i statistikvisningen

Figur 5 - Ingen alarm

Figur 6 - Brandalarm

Figur 7 - Tyverialarm

Alarmer håndteres som angivet i Alarm & sikkerhed.

© flex-control a/s