Typer af brugere

Der kan opsættes mindst 11 brugere af house-control. Tabelen viser hvilke brugere der findes. Brugere i samme gruppe har ens privilegier.

Brugernavn Gruppe Fjernstyring
Pc-software
Fjernstyring
SMS-beskeder
Administrator (ejer)AdministratorJaJa
Superbruger 1SuperbrugerJaX
Superbruger 5 (booking superbruger)SuperbrugerJaX
Alle andre superbrugere (<200)SuperbrugerXX
Bruger 1-20BrugerXX
Tabel 1 - Rettigheder

Alle brugere undtagen administrator er fra starten deaktiveret, dvs. den respektive kode er 0. Nye adgangskoder kan derfor kun blive oprettet af administratoren, der er den eneste bruger med adgang til house-control på dette tidspunkt.

Administrator kan til enhver tid ændre adgangskoderne for brugere i bruger gruppen, samt sin egen adgangskode.

Administrator kan oprette adgangskoderne for brugere i gruppen superbruger, men ikke senere redigere/deaktivere dem. Når superbrugeren er oprettet er det kun denne bruger der kan ændre adgangskoderne for gruppen superbrugere.

Adgangskoden for administratoren og hver af superbrugerne er ikke tidsbegrænset.

© flex-control a/s