Begreber.

Begrebsliste med anvendte udtryk i manualen.

House-Control Det system der installeres i huset, bestående af en controller og en række sensorer og aktuatorer
House-Control fjernkontrol Fjernstyringsværktøjet der er tilgængeligt fra en computer på flex-control.dk, eller som en app.
Booking bureau Det udlejningsbureau der varetager boligudlejningen, hvis der forefindes en udlejningsaftale mellem husejer og bureauet.
Instruktion En bruger- eller bookingsystem initeret handling, der ændrer house-controllens tilstand
Browser Program til at vise hjemmesider med (inkl. House-Control fjernkontrol)
Operativ system Styresystem til computeren som fx Microsoft Windows

© flex-control a/s